Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: "Είμαστε χιλιάδες και αποφασισμένοι"

Ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει την πρόταση του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου για αναστολή της κάρτας στο σημαντικό παιχνίδι με την Μπάζελ, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. 

Η ανακοίνωση 

Χαιρετίζουμε τόσο την προσπάθεια του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, όσο και τις προσπάθειες των υπολοίπων κομμάτων οι οποίοι αντιτίθενται στο έκτρωμα της κάρτας φιλάθλου και στους δημιουργούς της.

Την Πέμπτη η ομάδα μας δίνει έναν αγώνα καθοριστικότατο από τον οποίο δύναται να επωφεληθεί ολόκληρη η Κύπρος σε περίπτωση νίκης της ομάδας μας .Καλούμε τους διορισμένους της Πινδάρου στον ΚΟΑ, στην ΚΟΠ, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και σε όλα τα αρμόδια σώματα να αναστείλουν άμεσα τον νόμο για να μπορέσει επιτέλους ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να κάνει κόλαση το ΓΣΠ και την ζωή των Ελβετών. Αποφασίστε αν η κόλαση θα είναι για αυτούς ή για εσάς σε ένα χρόνο από τώρα. Ο χρόνος σας τελειώνει επικίνδυνα.

Είμαστε χιλιάδες και αποφασισμένοι να πράξουμε το παν για την ιδέα που λέγεται ΑΠΟΕΛ και δεν θα μας σταματήσει ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΜΕΣΑ

ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο