Πετεβίνος: "Να δείξουμε και εμείς της Μπερ Σεβά τι σημαίνει ΓΣΠ"

Για το πως έζησαν το 2-2 στην καυτή έδρα της Μπερ Σεβά για τους τραυματίες, τον επαναληπτικό αλλά και την άσχημη εμπειρία που βίωσαν στην πόλη λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Γάζα, τοποθετήθηκε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:
"Το 2-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, είναι γεμάτη ισοπαλία. Αντιλαμβάνομαι ότι μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Άλλο το να προηγείσαι 0-2 και στο τέλος να φεύγεις με την ισοπαλία και άλλο το ανάποδο. Σε μία δυνατή έδρα, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στο Ισραήλ, αντιλαμβανόμαστε γιατί δεν έχουν ήττα στην έδρα τους μέχρι εκεί.

Το πρώτο μέρος του ΑΠΟΕΛ ήταν βγαλμένο πολύ καλά, οι ομάδες λειτουργούσαν με πολύ καλό τρόπο. Μετά τα δύο μας γκολ η Μπερ Σεβά έβαλε πίεση από τα φτερά που ήταν και η δύναμη της. Κάναμε και εμείς τα δικά μας λάθη που στοίχισαν δύο γκολ. Να δουλέψουμε πολύ παραπάνω, πρέπει να εκμεταλλευόμαστε το χρόνο, η ομάδα έδειξε αντίδραση μετά από τη χειρότερη μας εμφάνιση στο Ταλίν. Θέλουμε να μπορέσουμε να είμαστε πιο συμπαγή. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα γκολ, ειδικά το πρώτο θα ήταν εύκολο να το αποφύγουμε. Ήταν μία άτυχη συγκυρία. Ψυχολογικά έπαιξε ρόλο ήταν λίγο πριν το ημίχρονο. Σήμερα έχουμε στις 19:00 την προπόνηση, περιμένουμε να δούμε τον Ενσούε είχε καταπόνηση στο γόνατο. Ο Καρλάο πήγε Βραζιλία, η γυναίκα του είναι έτοιμη να γεννήσει του ευχόμαστε τα καλύτερα. Θα είναι ένα πονηρό παιχνίδι στον επαναληπτικό, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα. Θα έχουμε και εμείς τις δικές μας ιδιαιτερότητες, έχουμε και την απουσία του Ντελατόρε, θα πρέπει να βρούμε εσωτερικές λύσεις. Να διεκδικήσουμε και να κυνηγήσουμε τη νίκη, ζήσαμε μία ζεστή ατμόσφαιρα και θα ήθελα να καταλάβει και η Μπερ Σεβά τι σημαίνει ΓΣΠ.

Για την εμπειρία με τους πυραύλους: Στην Κύπρο επειδή έχουμε την αίσθηση του ήχου της σειρήνας, ξέρεις ότι είναι συμβολικός. Εκεί ήταν πραγματικός δεν το συνειδητοποιήσαμε. Μεταφερθήκαμε δίπλα στην υποδοχή, περιμένοντας την ενημέρωση της πολιτικής άμυνας. Ήταν ένας ψυχολογικός παράγοντας. Οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί δεν άκουσαν ξανά κάτι παρόμοιο, αναστατώθηκαν. Ήμασταν σε μία μέση κατάσταση, κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, η διαδικασία προχώρησε κανονικά, κανένας ανασταλτικός παράγοντας στο ψυχολογικό κομμάτι. Είχε τέσσερα χρόνια να γίνει κάτι τέτοιο στην Μπερ Σεβά".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο