Ουζουνίδης: «Στόχος να κερδίσουμε»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την Βασιλεία και τόνισε ότι στόχος των γαλαζοκιτρίνων είναι η νίκη. 

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη: 

«Σίγουρα είναι διαφορετικά να βλέπεις το ματς από την κερκίδα αντί από τον πάγκο. Είναι διαφορετική η ενέργεια που δίνεις στους παίκτες. Έχω όμως εμπιστοσύνη στο τιμ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι, κι αν το καταφέρουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ ακόμα καλύτερα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, όμως απέδειξε στη φάση των ομίλων την ποιότητα τους. Και εμείς είμαστε όμως πολύ καλή ομάδα και έχουμε στόχο τη νίκη»

«Είναι καλύτερα να παίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει όμως να δεχτούμε την κλήρωση. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Είναι ένας έξτρα παίκτης ο κόσμος για την ομάδα. Δίνει μεγάλο κίνητρο και επηρεάζει και τον αντίπαλο. Μπορεί να υπάρχουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Κύπρο όμως είναι σπουδαίο ματς για τους «32», δεν είναι απλά ένα ματς της Ευρώπης. Να έχουμε την στήριξη που είχαμε και το Σάββατο και τα παιδιά θα τους ανταμείψουν με την παρουσία τους».

«Δεν είναι μόνο οι τραυματίες είναι και η τιμωρία του Σάβιτς. Έχουμε κάποια προβλήματα. Από εκεί και πέρα είναι όλοι διαθέσιμοι εκτός τον Εφραίμ και τον Σόουζα. Ο Στάθης είναι μαζί μας και ο Σιγκούρνταρσον είναι μαζί μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση από το περασμένο Σάββατο. Δεν πρέπει να μένουμε στους τραυματίες που είναι έξω. Οι παίκτες που είναι μέσα έχουν την ποιότητα να ανταποκριθούν»

«Θέλουμε να κερδίσουμε και θέλουμε να έχουμε ισορροπία γιατί η Βασιλεία είναι πολύ καλή στο τρανζίσιον. Να έχουμε υπομονή με την μπάλα και κίνηση χωρίς την μπάλα. Έχουμε δει τη Βασιλεία σε όλα τις τα παιχνίδια στους ομίλους, έχουμε δει και τα τελευταία παιχνίδια. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει όμως μπορεί να σε πληγώσει γιατί έχει έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες»

 

Αρχικά ο Γιώργος Μερκής δήλωσε: 

«Έχουμε να αντιμετωπίζουμε μια έμπειρη ομάδα. Είμαστε πανέτοιμοι και θα προσπαθήσουμε με τις οδηγίες του προπονητή να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάμε στην Ελβετία να χτυπήσουμε την πρόκριση.

Είναι μια μεγάλη πρόκριση για εμάς. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για ένα παίκτη που αγωνίζεται στην Ευρώπη και ειδικά στον ΑΠΟΕΛ.

Το έχουμε ξαναπεί. Ο κόσμος δίνει απίστευτη δυναμική στην ομάδα. Τους καλούμε να έρθουν και να στηρίξουν την ομάδα. Έχουμε θέμα φέτος με την στήριξη του κόσμου. Θέλουμε να μας στηρίξουν για τον ΑΠΟΕΛ και για την Κύπρο»

 

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζουν η Cablenet και η ACS Cyprus

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο