"Έχουμε μεταφέρει στους παίκτες ότι αυτή θα είναι η εικόνα"

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον αυριανό αγώνα με την Βασιλεία και τόνισε ότι οι παίκτες ξέρουν ότι θα απουσιάζει ο κόσμος και είναι προετοιμασμένοι.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Μιλάμε για ένα αντίπαλο που για 14 χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς σε ομίλους. Είναι ομάδα που κέρδισε την Γιουνάιτεντ και έχει κάνει τρομερή πορεία τα τελευταία χρόνια.

-Σαν Απόλλωνας θέλαμε να φέρουμε το παιχνίδι στην Κύπρο. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το 3-2 μας φέρνει ενώπιον μιας πρόκλησης. Η μπάλα είναι στα πόδια μας, όμως το φαβορί παραμένουν οι Ελβετοί. Θα προσπαθήσουμε με πολλή υπομονή να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την πρόκριση.

-Έχουμε εμπειρίες και παραστάσεις. Είμαστε ήρεμοι και δεν αγωνιούμε, αυτό δείχνει πόσο μεγαλώσαμε. Είναι πολλά τα κίνητρα και μεγάλες οι προκλήσεις. Θα προσπαθήσουμε έστω και στο ουδέτερο ΓΣΠ να παλέψουμε για την πρόκριση.

-Είναι παιχνίδι που αν το δίναμε στη Λεμεσό θα είχαμε 12 χιλιάδες. Άλλες χρονιές φέραμε 8 και 11 χιλιάδες στο ΓΣΠ. Έχουμε δημοκρατία, υπάρχει νομοθεσία. Η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της. Έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε. Ο Απόλλωνας είναι ο κόσμος του,  δεν είναι ο Φανούρης ούτε ο Κίρζης. Το έχουμε μεταφέρει στους παίκτες ότι αυτή θα είναι η εικόνα και έχουμε προετοιμαστεί.

-Δεν είναι 100% ο Καραγιόλ. Καταφέραμε να τον εντάξουμε στην ομάδα και να τον φέρουμε σε. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και στη συνέχεια. 15-20 μέρες εκτός ο Μπρού με θλάση στο άλλο πόδι αυτή την στιγμή.

-Έχουμε ένα πρόεδρο που κατέχει το αντικείμενο. Δεν πάμε σε μεταγραφές μέσα από προτεινόμενους παίκτες από εκπροσώπους. Ασχολούνται τρεις άνθρωποι και αν η έκθεση είναι θετική, προχωρούμε.

-Εάν και εφόσον προκριθούμε είναι λογικό ότι θα γίνει κίνηση ίσως με κάποιους παίκτες στον κατάλογο β’. Όπως με Άλεφ και Άλαν πέρσι. Αυτό κάναμε τις προηγούμενες φορές που προκριθήκαμε. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις που θα αυξήσουν τις επιλογές του Αυγουστή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο