"Σε άλλο επίπεδο η ΑΕΚ, χαίρεσαι να την βλέπεις"

Τη δική του άποψη για τον αυριανό επαναληπτικό της ΑΕΚ με τον Τρένστιν κατέθεσε στο Ράδιο Πρώτο ο Μιχάλης Μάρκου, προπονητής της ΠΑΕΕΚ. "Βγάζει μία ομοιογένεια η ΑΕΚ, χαίρεσαι να βλέπεις αυτή την ομάδα".

"Από το 2011-12 η ΑΕΚ βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, δουλεύει πολύ επαγγελματικά και διοικητικά. Ο πρόεδρος κάνει εξαιρετική δουλειά, έχουν δικαιωθεί. Η ΑΕΚ μεγαλώνει συνέχεια και γίνεται από τις τρεις μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου. Εύχομαι να έρθει και ο στόχος των ομίλων αύριο Πέμπτη. Αυτά που βλέπω από προπονητικής πλευράς είναι μία ΑΕΚ που παίζει πιο επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο, άλλαξε και το σύστημα της. Είναι μία ομάδα που και στις τρεις γραμμές δείχνει γεμάτη με αρκετές επιλογές και από τον πάγκο. Βγάζει πολλές επιθέσεις. Είναι γρήγορη ομάδα, παίκτες που ήρθαν πέρσι φέτος είναι καλύτερη. Βγαίνει μία ομοιογένεια, χαίρεσαι να βλέπεις αυτή την ομάδα. Το ότι είναι φαβορί δεν πρέπει να καθυσηχάζει, στο εκτός έδρας η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, όμως δέχθηκε γκολ. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε λέξεις όπως υποτιμηση, είναι υπερ μας που είναι ζέστη, οι παίκτες είναι προσαρμοσμένοι σε αυτό το περιβάλλο. Δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. 

Για την ΠΑΕΕΚ: "Είμαι αισιόδοξος, εντυπωσιάστηκα εκεί. Έχω δει αρκετά πράγματα, στην ΠΑΕΕΚ είναι φουλ οργανωμένοι, είμαι ευγνώμων που θα προπονήσω την ομάδα. Είναι μία νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνο, πιστεύω θα είμαστε αρκετά καλοί και ανταγωνιστιοί".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο