Μπαλταζάρ: "Δεν νιώθω έξτρα πίεση γιατί στον ΑΠΟΕΛ πάντα υπάρχει αυτή"

"Δεν νιώθω έξτρα πίεση γιατί στον ΑΠΟΕΛ πάντα υπάρχει αυτή", ανέφερε στη δημοσιογραφική διάσκεψη του ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ενόψει Αστάνας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι ο Εφραίμ είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμος και ίσως τον δούμε εντεκάδα, ενώ ανέφερε συχνά τις λέξεις συγκέντρωση και αφοσίωση στο παιχνίδι.

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις του Μπρούνο Μπαλταζάρ:

"Καθώς παιρνούν οι ημέρες οι διαδικασίες γίνονται καλύτερες και έχουμε και περισσότερες επιλογές. Είναι και το έβδομο μας παιχνίδι. Οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση και αυτό είναι σημαντικό, πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι για να κερδίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο".

Για το πως βλέπει ο ίδιος το παιχνίδι: Δεν νιώθω ότι είναι το πιο σημαντικό για μένα, νιώθω ότι είναι το ίδιο σημαντικό όπως τα υπόλοιπα. Δεν νιώθω έξτρα πίεση, γιατί στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει πάντα η πίεση. Καταλαβαίνω τι μπορεί να πετύχουμε στο αυριανό παιχνίδι, αυτό θα κάνω όμως είναι η δουλειά μου.

Για την ιδιαιτερότητα του πλαστικού χλοοτάπητα: Είναι κάτι καινούργιο για μας και στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε νωρίς. Το άγγιγμα και η ταχύτητα στην μπάλα είναι εντελώς διαφορετικό. Το μέλλον είναι αύριο με όλο το σεβασμό δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν, δεν θα υπάρχει δικαιολογία ούτε για τον αγωνιστικό χώρο ούτε για το αν κάνει κρύο ή ζέστη

Αν ξεχωρίζει κάποιον από την Αστάνα: "Παίζει σαν ομάδα αυτό είναι το χαρακτηριστικό της, έχει πολύ δυνατούς επιθετικούς παίκτες, πίσω είναι και ο Άνισιτς δεν ξέρω αν θα παίξει αύριο. Οι παίκτες της Αστάνα παίζουν αρκετό καιρό μεταξύ τους γι' αυτό και μπορούν να παίζουν καλά"

Για τον Εφραίμ: Ο Γιώργος είναι έτοιμος, κάνει καλή δουλειά, δουλεύει συνεχώς. Νιώθει όλο και πιο πολύ σίγουρος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις επιλογές μου για αύριο αλλά ο Γιώργος είναι μέσα στις επιλογές που έχω.

Για το πως ο ίδιος θα προσεγγίσει το παιχνίδι: Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, πρέπει να υπάρχει αρκετή συγκέντρωση και οργάνωση. Πρέπει να κερδίσουμε με όλο το σεβασμό που έχουμε απέναντι σ' ένα δυνατό αντίπαλο. 

"Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο. Είναι μία ομάδα που έχει την ποιότητα και είναι δυνατή, κυρίως στην έδρα της. Ξέρει να διαχειρίζεται τους αγώνες της και άυριο θα μπει για να κερδίσει".

 

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο