Το έξυπνο κτύπημα φάουλ της Chelsea (Ανάλυση)

Καμιά φορά τα γκολ από στημένα είναι τα πιο εντυπωσιακά

Στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Νιούκαστλ είδαμε ένα γκολ από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Willian στα τελευταία λεπτά του αγώνα ενώ το σκορ ήταν στην ισοπαλία 1-1.

Στην κομπίνα του στημένου ήταν εμπλεκόμενοι ο Willian σαν εκτελεστής του φάουλ, ο Giroud που έτρεξε έξυπνα στον χώρο που πήγε η μπάλα για την κεφαλιά, ο Marcos Alonso που σούταρε και ο David Luiz που παρεμπόδισε τον αντίπαλο αμυντικό στο σουτ.

Αποτέλεσμα της κομπίνας ήταν το γκολ που φυσικά ήρθε με αυτογκόλ αλλά σημασία έχει ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του στημένου που δείχνει ακόμα μια φορά πόση σημασία έχει η προπόνηση στις στημένες φάσεις. Οι περισσότερες ομάδες πλέον, έχουν αναλυτή στημένων φάσεων.

 

Πάνω βλέπουμε τον Giroud που προσπαθεί να πάρει θέση ενώ μαρκάρεται ώστε να τρέξει στον χώρο που θα πάει η μπάλα.

Πάνω βλέπουμε τον Giroud πως ξεμαρκάρεται ώστε να τρέξει γύρω από την γραμμή του τοίχους προς τον χώρο που θα πάει η μπάλα.

Πάνω βλέπουμε τον χώρο που πήγε η μπάλα με την εκτέλεση όπου κατάφερε να γυρίσει πίσω την μπάλα με κεφαλιά ο Giroud.

Τέλος, βλέπουμε την πορεία της μπάλας στην κεφαλιά του Giroud, το σουτ του Marcos Alonso, τον David Luiz που παρεμποδίζει τον αντίπαλο αμυντικό και τον παίκτη που τελικά σημείωσε το αυτογκόλ αφού κτύπησε πάνω του η μπάλα μετά το σουτ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο