"Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την οικογένεια της ΑΕΚ" (videos)

"Με το 1-1 προβλέπεται ένα κλειστό παιχνίδι και οι μικρές λεπτομέρειες είναι αρκετά σημαντικές. Και οι δύο είμαστε επιθετικές ομάδες, περιμένω ένα παιχνίδι που να έχει ευκαιρίες, αναμένω εξυπνάδα στο παιχνίδι μας και καλό ρυθμό", ανέφερε στη δημοσιογραφική διάσκεψη του ο προπονητής της ΑΕΚ Άντονι Ιραόλα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Τρένστιν στην ΑΕΚ Αρένα.

Άντονι Ιραόλα για Τρένστιν 3

 

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

Για το πόσο θα επηρεαστεί η ΑΕΚ που δεν έχει άλλα παιχνίδια στα πόδια της σε σχέση με την αντίπαλο: Ποτέ δεν ξέρεις και δεν μπορείς να υπολογίσεις πως θα επηρεάσει αυτό. Είχαμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι, δεν μπορεί να παίξει μεγάλη διαφορά αυτό. Έκαναν αλλαγές στο πρωτάθλημα, δεν θεωρώ ότι θα έχει πλεονέκτημα, εμείς συγκεντρωθήκαμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

"Δεν το θεωρώ σημαντικό ότι βρισκόμουν εκτός πάγκου, ότι ήταν σημαντικό. Είναι προτιμότερο να βρίσκομαι εκεί, αλλά δεν διαφοροποιεί το ότιδήποτε".

"Θα αποφασίσω για τις επιλογές του αγώνα σχετικά με το τι είναι καλύτερο απέναντι στην Τρένστιν και όχι με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Ασφαλώς και δεν πρόκειται να πω εδώ την εντεκάδα, όλοι είναι σημαντικοί ακόμη και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο. Έχουμε επιστροφές και είναι δύσκολο για μένα να επιλέξω και την εντεκάδα και την 18αδα"

"Με το 1-1 προβλέπεται ένα κλειστό παιχνίδι και οι μικρές λεπτομέρειες είναι αρκετά σημαντικές. Και οι δύο είμαστε επιθετικές ομάδες, περιμένω ένα παιχνίδι που να έχει ευκαιρίες, αναμένω εξυπνάδα στο παιχνίδι μας και καλό ρυθμό. Είμαστε επιθετική ομάδα και για να μπορέσουμε να προκριθούμε θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι".

"Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι το αναμένουμε ανταγωνιστικό, η αντίπαλος είναι καλή δυνατή ομάδα, κυρίως οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά, αν δε αποδώσουμε καλό παιχνίδι δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας".

 

Άντονι Ιραόλα για Τρένστιν 2

 

Άντονι Ιραόλα για Τρένστιν 1

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο