Το γκολ του Ζαπάτα με την Αργεντινή (Ανάλυση)

Η ταχύτητα της Κολομβίας απέναντι στην άμυνα - παιδική χαρά της Αργεντινής

Στο πρώτο παιχνίδι της Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα είδαμε πάλι τα γνωστά προβλήματα να βγαίνουν στην φόρα απέναντι στην πολύ καλή Κολομβία. Η Αργεντινή να παίζει με το παραδοσιακό 4-4-2 με Αγουέρο και Μέσι να μένουν μπροστά περιμένοντας πάσες για γκολ, το κέντρο και η άμυνα της να τα έχουν χαμένα ενώ απέναντι της μια παθιασμένη και γρήγορη μπροστά Κολομβία.

Το 2ο γκολ της Κολομβίας είναι ένα παράδειγμα όλων αυτών που αναφέραμε πιο πάνω. Ο Zapata κλέβει πίσω από το κέντρο, φτάνει στο κέντρο ανενόχλητος με την μπάλα και ανοίγει αντεπίθεση δίνοντας πάσα στα αριστερά στον ταχύτατο Martinez ενώ αυτός τρέχει κάθετα προς το τέρμα. Ο Martinez συνδιάζεται με τον Jefferson Lerma που θα δώσει την ασίστ στον Zapata που περιμένει στην περιοχή ανάμεσα στην αμυντική γραμμή των Αργεντινών για να σκοράρει.

Όλη την διαδρομή μέχρι το γκολ θα την δούμε πιο κάτω σε διαδοχικές εικόνες με τα κατάλληλα σχέδια που δείχνουν τον σκόρερ και τους άλλους παίκτες που εμπλέκονται στο γκολ. Όλα αυτά μετά από επεξεργασία που κάνουμε στη πλατφόρμα του Wyscout.

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο