Αρνητικό ρεκόρ 90ετίας για Ιταλία!

Οι πέντε τελευταίες αποτυχημένες προσπάθειες για νίκη σε εντός έδρας παιχνίδι, ισοφάρισαν αρνητική επίδοση που τελευταία φορά είχε καταγραφεί από το 1923 έως το 1925 στην εθνική ομάδα της Ιταλίας!

Η «σκουάντρα ατζούρα» έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ουκρανία το βράδυ της Τετάρτης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Γένοβα και μάλιστα ήταν ένα ιδιαίτερο ματς αφού προσωρινά διεκόπη στο 43' για να τιμηθεί η μνήμη όσων χάθηκαν στην τραγωδία της κατάρρευσης της γέφυρας πριν από λίγο καιρό στη συγκεκριμένη πόλη.

Η ισοπαλία της Τετάρτης, ήρθε να προστεθεί σε ένα σερί τεσσάρων εντός έδρας αγώνων δίχως νίκη (με το ίδιο σκορ είχαν ολοκληρωθεί τα ματς με τις Πολωνία, Ολλανδία και FYROM), ενώ, υπάρχει και το 0-0 με τη Σουηδία στο «Σαν Σίρο», τον Νοέμβρη του 2017, όταν η Ιταλία απέτυχε παταγωδώς να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Μονάχα μια φορά είχε κάνει ξανά πέντε διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής μας χώρας και ήταν από τον Μάρτιο του 1923 έως τον Ιανουάριο του 1925 με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο