"Σε άδεια γήπεδα δεν μπορείς να ζητάς νίκη"

Για την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Εθνική Βουλγαρίας αύριο Παρασκευή για το πρωτάθλημα Εθνών μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Γιώτης Εγκωμίτης. 

Αναλυτικά: 

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά αλλά η συνέχεια ήταν καλύτερα. Ελπίζω τώρα με τα δυο εντός έδρας παιχνίδια να γίνει ακόμη καλύτερη. Γίνεται καλή προσπάθεια και το τελευταίο διάστημα έχουν ενεργοποιηθεί όλοι για να στηρίξουμε την Εθνική μας. Η Εθνική είναι όλων και αυτή η Εθνική να πετύχει κάτι». 

«Πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου όμως. Και τα επόμενα χρόνια η επόμενη διοργάνωση θα τεθούν στόχοι. Να πάρουμε εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι η Εθνική μας θέλει διάρκεια και επιτυχίες. Χρειάζονται και την στήριξη του κόσμου. Δεν μπορείς να παίζεις σε άδειο γήπεδο και ο κόσμος να ζητά τη νίκη».

«Θεωρώ ότι πάμε καλά είτε όχι ο κόσμος θα πρέπει να την στηρίξει»

«Αυτή η προσπάθεια γίνεται τον τελευταίο καιρό από την σχολή. Έχει μπει ένα πλάνο για να έχουμε έτοιμους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ποδοσφαιριστές που σιγά-σιγά θα μπουν στην Εθνική. Δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλες αλλαγές. Αυτό το πλάνο τα επόμενα χρόνια θα λειτουργήσει». 

«Υπάρχουν νεαροί εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές που θα σηκώσουν το βάρος. Να γίνουν βασικοί στις ομάδες τους να αγωνίζονται και να γίνουν ηγέτες της Εθνικής». 

«Το είπαμε από την αρχή πως θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Κάθε παιχνίδι έχει την δική του δυσκολία. Θέλουμε να είμαστε η μια ομάδα που θα ανέβει. Είναι δύσκολα ευελπιστούμε να είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε την άνοδο. Η προσπάθεια γίνεται από νέους ποδοσφαιριστές και είναι πρωτόγνωρο για τους ίδιους που κάνουν πρωταθλητισμό»
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο