Ενήμερη και η UEFA για τους νεοναζί και κίνδυνος τιμωρίας της Ελλάδας! (pic)

Ορατός είναι ο κίνδυνος επιβολής ποινών για την Εθνική Ελλάδας μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ!

Στην UEFA ξέρουν από πρώτο χέρι το τι ακριβώς συνέβη ενώ είναι διατεθειμένοι να μελετήσουν ακόμα και το οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό για να διαπιστώσουν τι έχει γίνει και το τι... κατηγορητήριο προκύπτει.
 
Επισήμως ή ανεπισήμως στην ΕΠΟ δεν έχει φτάσει ακόμα κάποιο χαρτί, οπότε η οποιαδήποτε ποινή θα εξαρτηθεί από το τι θα αποφανθεί η αρμόδια επιτροπή της UEFA. Είναι πάντως τρομερός ο τρόπος με τον οποίο εισήλθαν τα άτομα αυτά στο ΟΑΚΑ. Έχοντας αγοράσει εισιτήρια, θέλησαν να μπουν με τις τσάντες και τις σημαίες τους στο γήπεδο. Οι αστυνομικοί τους το απαγόρευσαν και μετά ακολούθησε ένας σχετικός διάλογος και μία μικρή ένταση. Τελικώς τα άτομα αυτά δεσμεύτηκαν πως δεν ανοίξουν τις τσάντες τους για να βγάλουν σημαίες ή οτιδήποτε και η αστυνομία τους άφησε να μπουν στην κερκίδα! Για το θέμα υπάρχει ήδη εισαγγελική έρευνα και προκειμένου να εντοπιστούν οι Νεοναζί ενώ είχε στείλει σχετική επιστολή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
 
- Στην Gallery μπορείτε να δείτε πως η FARE, η οργάνωση κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού, έχει το σύμβολο και την σημαία του Μαύρου Ήλιου στο σημείο που πρέπει να επιβάλλονται ποινές. Όλα τα σχετικά σύμβολα από την FARE μπορείτε να τα δείτε εδώ σε αγγλικό κείμενο.
 

πηγή:gazzeta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο