Απίστευτο: Μπέρδεψαν τους ποδοσφαιριστές με ακροδεξιούς και τους επιτέθηκαν!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Επίθεση δέχτηκαν οι παίκτες του Μικρασιατικού πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης, καθώς τους πέρασαν για ακροδεξιούς. Η αναμέτρηση αυτή συνέπεφτε χρονικά με το μνημόσυνο Γιαλοψού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Έθνος, οι παίκτες του Μικρασιατικού δέχτηκαν επίθεση την Κυριακή πριν την αναμέτρηση  με τον Αρη Πετρουπόλεως, έξω από το γήπεδο της Αλκυωνίδας που βρίσκεται δίπλα στο νεκροταφείο Πετρουπόλεως. Την ίδια ώρα με την αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένο το μνημόσυνο του Έκτορα  Γιαλοψού, του Αρχικελευστή που έχασε τη ζωή του στα Ίμια. 

Για την ακρίβεια, η επίθεση έγινε στο πούλμαν του Μικρασιατικού, με αποτέλεσμα να τέσσερις παίκτες από τα θραύσματα. Οι άγνωστοι πέταξαν ξύλα και αντικείμενα στο πούλμαν, με τους παίκτες να πέφτουν κάτω για να προστατευτούν.Το όλο σκηνικό βέβαια είχε και συνέχεια μιας και οι κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στο πούλμαν και ήρθαν στα... χέρια με τους αθλητές αλλά και το τεχνικό τιμ. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο μιας και οι κουκουλοφόροι αντιλήφθηκαν ότι έκαναν επίθεση σε ομάδα ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν αυτό το κατάλαβαν η... ζημιά είχε ήδη γίνει. 

Τόσο οι αστυνομικές ομάδες που βρίσκονταν εκεί όσο και οι άνθρωποι του Άρη Πετρουπόλεως έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά το... κακό είχε γίνει. Προφανώς το ματς δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ο Μικρασιατικός δήλωσε αδυναμία. Επιπρόσθετα, είναι σύνηθες φαινόμενο να μαζεύονται τόσο ακροδεξιοί όσο και αντιεξουσιαστές κάθε χρόνο στην τελετή προς τιμήν του Έκτορα Γιαλοψού και δύσκολα αποφεύγονται οι συγκ

Ο Άρης Πετρούπολης αναφέρθηκε στο συμβάν αυτό με ανακοίνωση: 

«Ο Άρης Πετρούπολης τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν σε θέματα φιλοξενίας, όπως και οι παλαιότερες διοικήσεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, πετύχαμε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ και σε όσα ματς έχουμε δώσει 2,5 χρόνια στην Α’ κατηγορία καμία ομάδα δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για τη φιλοξενία που να στρέφεται κατά του συλλόγου μας.
 
Το απόγευμα της 3/2 Κυριακής πληροφορηθήκαμε ότι το πούλμαν του Μικρασιατικού δέχθηκε επίθεση και για όλα αυτά υπαίτιοι είμαστε εμείς; Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, που κυρίως έλαμψε δια της απουσίας του από το γήπεδο, να στοιχειοθετεί μυθεύματα που βγαίνουν από τη φαντασία του και έχουν ως κύριο στόχο να βλάψουν τον σύλλογό μας. Ο Άρης Πετρούπολης δεν έχει ποτέ βλάψει κανέναν και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με την ιστορία του διότι θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες. Με το σωματείο Μικρασιατικό δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεν μας χωρίζει τίποτα και ευχόμαστε να είναι υγιείς τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο