Η... υπόκλιση στον «Έλληνα Μαραντόνα» Βασίλη Χατζηπαναγή (vid)

Το Copa90 παρουσίασε ένα εξαιρετικό βίντεο-αφιέρωμα για τον Βασίλη Χατζηπαναγή, χαρακτηρίζοντας τον ως τον «Έλληνα Μαραντόνα» που δεν πήρε όση αναγνώριση του άξιζε.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής αγωνίστηκε για 15 χρόνια με την φανέλα του Ηρακλή στα ελληνικά γήπεδα, γράφοντας την δική του ιστορία με την τεχνική του και τις εμπνεύσεις του. 

Ο «Νουρέγιεφ» τον ελληνικών γηπέδων, μπορεί να αγωνίστηκε μόλις μια φορά με την φανέλα της Εθνικής ομάδας και να επιβραβεύτηκε όπως θα του άξιζε κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. 

Σήμερα, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά από την τελευταία του παράσταση, αρκετά ξένα μέσα κάνουν αναφορά στο πρόσωπο του και στα όσα είχε προσφέρει.

Συγκεκριμένα η διαδικτυακή πλατφόρμα Copa90 βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και δημιούργησε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για τον Βασίλη Χατζηπαναγή τον οποίο αναφέρει ως τον Έλληνα Μαραντόνα ή Μαραντόνα των Βαλκανίων. Μεταξύ άλλων για τον πρώην άσο του Ηρακλή, μιλούν οι Χρήστος Ζίφκας, Γιώργος Φοιρός αλλά και ο νεαρός Γιώργος Μακρής που αγωνίζεται σήμερα με την φανέλα των «κυανόλευκων» ο οποίος τονίζει πως παραμένει ένα είδωλο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές. 

Κατά την διάρκεια του αφιερώματος, τονίζεται πως ο Βασίλης Χατζηπαναγής αγωνίστηκε μόλις μια φορά με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος καθώς υπήρχαν προβλήματα με τα χαρτιά του. 

Δείτε παρακάτω το αφιέρωμα του Copa90:

Πηγή: sdna.gr

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο