Εποχή Άγγελου στην Εθνική!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας με την ΕΠΟ να παραδίδει ξανά τα ηνία της εθνικής σε Έλληνα τεχνικό μετά από 17 χρόνια!

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο διάδοχος του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, με την ΕΠΟ να αναθέτει για πρώτη φορά τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε Έλληνα τεχνικό μετά από 17 χρόνια.

Τελευταία φορά που ο προπονητής ήταν Έλληνας ήταν το 2001 όταν ο Νίκος Χρηστίδης είχε διαδεχθεί τον Βασίλη Δανιήλ για ένα παιχνίδι. Από εκεί και έπειτα, ακολούθησαν οι Ότο Ρεχάγκελ, Φερνάντο Σάντος, Κλαούντιο Ρανιέρι, Σέρχιο Μαρκαριάν και τέλος ο Μίκαελ Σκίμπε. Στο ενδιάμεσο για πέντε παιχνίδια είχε κάτσει στον πάγκο και ο Κώστας Τσάνας.

Με δεδομένο ότι οι ιθύνοντες της ΕΠΟ είχαν αποφασίσει να εμπιστευτούν ξανά σε ελληνικά χέρια το τιμόνι της Εθνικής, ο πολύπειρος Άγγελος Αναστασιάδης κρίθηκε ως ιδανική επιλογή, δεδομένου ότι - εκτός των άλλων - διαθέτει παραστάσεις τόσο από πάγκους μεγάλων ομάδων, αλλά κυρίως από πάγκο εθνικής ομάδας, καθώς για εφτά χρόνια (2004-2011) διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κύπρου. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο