Η Εθνική Ελλάδας μετακομίζει στο Παγκρήτιο!

Η ΕΠΟ αποφάσισε πως η μόνιμη έδρα της Εθνικής για τα επόμενα πέντε-έξι χρόνια θα είναι το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο!

Τελικά οι αλλαγές στην Εθνική Ελλάδας θα είναι σαρωτικές! Μετά την αλλαγή του ομοσπονδιακού τεχνικού (ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αντικαταστήσει τον Μίκαελ Σκίμπε) η Εθνική θ' αλλάξει κι έδρα!

Η ΕΠΟ πήρε την απόφαση, μετά την επίσκεψη του εκτελεστικού διευθυντή, Αλέξη Δέδε στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Ο αξιωματούχος της ομοσπονδίας έκανε επιθεώρηση στο γήπεδο, όπου διαπιστώθηκε πως με κάποιες μικρές παρεμβάσεις αυτό θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κιόλας από τον Μάρτιο του 2019 για τα προκριματικά που ξεκινούν ενόψει του EURO 2020.

O A. Δέδες συναντήθηκε εξάλλου και με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (Ε.Π.Σ.Η), καθώς και με τον Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Λαμπρινό, όπου κι εξέφρασε τις προθέσεις της Ομοσπονδίας να καταστεί το Παγκρήτιο η μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την επιλογή του γηπέδου ρωτήθηκαν οι διεθνείς, που εξέφρασαν με τη σειρά τους τη δική τους θετική γνώμη. Στις σκέψεις τους υπήρχε πως από το να παίζει η ομάδα σε γήπεδα, όπου δεν θα τυγχάνει καθολικής αποδοχής με φαινόμενα αποδοκιμασιών ή σε άδεια στάδια, χωρίς ένθερμη υποστήριξη, είναι προτιμότερο να δίνει τους αγώνες της σε ένα γήπεδο που θα γεμίζει και μπροστά σε ένα κοινό που «διψάει» για ποδόσφαιρο!

Από: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο