Οκτώ πρωταθλητές του Euro 2004 σε φιλικό στην Κύπρο

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 10πμ, στο κλειστό στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», οι Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Παντελής Καφές, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Σωτήρης Κυργιάκος,  θα αντιμετωπίσουν επίλεκτους Κύπριους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές  σε αγώνα 6X6, τον οποίο θα παρακολουθήσουν μαθητές, στο πλαίσιο του προγράμματος του Πρεσβευτή Fair Play Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη. 

Με τους Κύπριους Επίλεκτους θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιάννος Οκκάς και Γιασεμάκης Γιασεμή. Τον αγώνα διοργανώνουν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού,  ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και το Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού, υπό την αιγίδα  της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της διά βίου Πρέσβειρας  του #BeActive, κυρίας Κάλλης Χατζηιωσήφ.  

Κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, oι Legends 2004 θα τιμηθούν  από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο,  την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου. 

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 6μμ, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για την Κύπρο, οι Legends 2004 θα συγκεντρωθούν στο Εστιατόριο Moma (Αδριανού 29, Αθήνα), για ένα γεύμα στο οποίο θα παρευρεθούν όλα τα μέλη της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ, θα γίνουν δηλώσεις από τα μέλη της ομάδας σχετικά με το ταξίδι στην Κύπρο, αλλά και τον συνολικό σχεδιασμό και το πλάνο δράσεων των Legends 2004 για το 2019, χρονιά κατά την οποία συμπληρώνονται 15 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004.  

Από: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο