Αυτές είναι οι επετειακές εμφανίσεις για την Εθνική του 2004 (pics)

Παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν Ελλάδα και Πορτογαλία στο επετειακό φιλικό, 15 χρόνια μετά τον μεγάλο τελικό του Euro 2004. 

Στις 4 Ιουλίου, στο γήπεδο της Ριζούπολης, η Ελλάδα με την Πορτογαλία θα τεθούν αντιμέτωπες ξανά, 15 χρόνια μετά από τον μεγάλο τελικό του Euro 2004, στον οποίο η Εθνική μας ομάδα είχε κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης!

Το επετειακό αυτό φιλικό θα αναβιώσει εκείνες τις μοναδικές στιγμές του καλοκαιριού του 2004 στην Πορτογαλία, στο οποίο μάλιστα οι Ίβηρες θα έχουν στον πάγκο τον... δικό μας Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα, ενόψει αυτού του επετειακού φιλικού, παρουσιάστηκαν και οι εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες και εγκαινιάστηκε η συνεργασία με την ελληνική εταιρία αθλητικών ενδυμάτων GSA Sport.

Στην εκδήλωση για τις εμφανίσεις των δύο ομάδων έδωσαν το «παρών» legends του 2004, μεταξύ των οποίων οι Νικοπολίδης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος και Λάκης. 

Να τονιστεί πως μέρος των εσόδων από την πώληση της φανέλας θα προστεθεί στα συνολικά έσοδα των δράσεών των Greek Legends και θα διατεθεί για την ενίσχυση της Μέριμνα (Merimna)

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο