Κουλούρης: «Να γυρίσουμε στο καλό μας πρόσωπο»

Ο Ευθύμης Κουλούρης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην υποχρέωση των παικτών της Εθνικής Ελλάδας για την κατάκτηση της νίκης στην Φινλανδία.

Για το ότι η Ελλάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Φινλανδία: «Το γνωρίζουμε αυτό. Είχαμε λίγες μέρες με τον προπονητή μας να μας περάσει αυτό που θέλει και είναι σημαντικό να μπούμε το δυνατόν συντομότερα στο κλίμα. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν αντιλαμβάνεται πως πρέπει οι παίκτες να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους: «Εμείς είμαστε αυτοί που αγωνιζόμαστε. Εμείς πρέπει να κατανοήσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, να γυρίσουμε στο καλό μας πρόσωπο. Καμιά φορά αδικούμε τους εαυτούς μας. Είναι κάποια απλά πράγματα που πρέπει να μπούνε στο μυαλό μας».

Για το καλό ξεκίνημα στην Τουλούζ και πόσο αυτό τον βοηθάει για το ματς της Εθνικής: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα και για κάθε σέντερ φορ. Για όλα τα παιδιά που βρισκόμαστε στην αποστολή είναι πολύ σημαντικό που έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που ξεκίνησα έτσι τη χρονιά και θα προσπαθήσω να το βγάλω αυτό και στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να μπορέσω να σκοράρω αλλά το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη και να μπορέσουμε να γυρίσουμε στα καλά αποτελέσματα όποιος και αν σκοράρει».

Για το πως θα αλλάξει η Εθνική την κατάσταση: «Βρισκόμαστε σε μία όχι και τόσο καλή κατάσταση. Είμαστε εμείς αυτοί που θα αλλάξουμε το κλίμα και θα φέρουμε καλά αποτελέσματα για την Εθνική μας. Η έλευση του προπονητή θα μας δώσει νέα πνοή. Σαν Έλληνες πάντα είχαμε πάθος και πρέπει να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πολλές φορές μιλάμε και λέμε πράγματα αλλά το σημαντικό είναι να δείξουμε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο