Οριστική η αναβολή στο Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΚ

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Σε οριστική αναβολή, όπως αναμενόταν, οδηγήθηκε η πρώτη αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας που είχε οριστεί για την Τετάρτη (8/1) στις 17:15.

Υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται την Τετάρτη στις 15:00 στην Καλαμάτα) η ΕΛ.ΑΣ. έστειλε έγγραφο προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού με το οποίο ουσιαστικά ζητούσε την αναβολή της αναμέτρησης των κιτρινόμαυρων στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ ενημερώθηκε πως το παιχνίδι αναβλήθηκε οριστικά με συνέπεια οι παίκτες της να αποχωρήσουν από τα Σπάτα για τα σπίτια τους, ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση από το Υφυπουργείο, η οποία ανέφερε:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης».  

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της η Ένωση είχε συναινέσει αρχικά στο αίτημα της ΕΠΟ να μεταφερθεί η ώρα της έναρξης του αγώνα στην Τρίπολη από τις 15:00 στις 17:15 για λόγους ασφαλείας, ωστόσο το αίτημα της Αστυνομίας προς το Υφυπουργείο για οριστική αναβολή της αναμέτρησης ήταν καθοριστικό. Πλέον αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο