Κύπελλο Ελλάδας: Την άλλη εβδομάδα το Αστέρας - ΑΕΚ

Την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αστέρα με την ΑΕΚ αφού ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε δεκτό σχετικό αίτημα από την ΕΠΟ.

Λύση στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του Αστέρα με την ΑΕΚ για τη φάση των "16" του Κυπέλλου, ο οποίος είχε αναβληθεί υπό τον φόβο επεισοδίων, δόθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Το πρόγραμμα των δύο ομάδων δεν έβγαινε ώστε να μετατεθεί για δύο εβδομάδες και έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση του Υφυπουργου.

Μετά από σχετικό αίτημα της ΕΠΟ, ο Λευτέρης Αυγενάκης, άναψε το πράσινο φως ώστε να μειωθεί το διάστημα αναβολής από τις δέκα στις πέντε ημέρες.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα το πιθανότερο την Πέμπτη (16/1) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην Τρίπολη και μία εβδομάδα αργότερα η ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: "Έγινε δεκτή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η αίτηση της ΕΠΟ περί τροποποίησης της χρονικής διάρκειας αναβολής του αγώνα Αστέρας Τρ. - ΑΕΚ, σε πέντε (5) ημέρες αντί των αρχικών δέκα (10), προκειμένου "να οριστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας", όπως αναφερόταν ως αιτιολογία".

Πηγή: Sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο