Ενινγκ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα χρεοκόπησε»

Ξέσπασε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο Γερμανός τεχνικός του Άρη Θεσσαλονίκης μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ Αθηνών για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Εχω μία μακρά καριέρα πίσω μου, έχω ζήσει πολλά, αλλά αυτό που έγινε σήμερα ποτέ ξανά. Τα όσα έγιναν εδώ δεν ήταν καλό για το ποδόσφαιρο. Για 30 λεπτά περιμέναμε και ξαφνικά βγήκε ο διαιτητής και είπε παίξετε. Ο βοηθός μου δέχθηκε ένα χτύπημα και έπεσε στο έδαφος, δεν ενδιέφερε κανέναν. Μην με ρωτάτε για το ματς, δεν έχει νόημα κανένα. Σήμερα το ποδόσφαιρο… χρεοκόπησε!».

Για το αν μίλησε με τον Λάζαρο Βαρδάκη: «Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει μαζί του, δεν νιώθει καλά, νιώθει ζαλάδες και δεν ξέρω ακριβώς από τον ίδιο τι έγινε».

Στην συνέχεια δέχθηκε ερώτηση για το πως γνωρίζει τι έχει ο Βαρδάκης: “Aστειεύεστε έτσι; Ξέρω τι έγινε, δεν μπόρεσα απλά να μιλήσω μαζί του. Πριν το ματς είχαμε συνεννοηθεί με την ΑΕΚ να κάνουμε ζέσταμα στο άλλο πέταλο, αλλά ο 4ος μας είπε ότι θα πάμε μπροστά στο πέταλο της ΑΕΚ. Θα έπρεπε η ΑΕΚ να έχει αυξημένα μέτρα. Προφανώς και υπάρχει χτύπημα. Μιλάμε για τον βοηθό μου και με ρωτάτε για ποιο λόγο κάνω θέμα;».

Για την χρεοκοπία του ποδοσφαίρου και αν αναφέρεται και στους διαιτητές απάντησε: «Πείτε μου κάποια αντίστοιχη κατάσταση που να γίνεται σε άλλο γήπεδο στον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα. Και αναφέρομαι σε όλα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο