Μελισσανίδης: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, όχι ξανά τέτοιες συμπεριφορές»

Μαζί με τον Μηνά Λυσσάνδρου αλλά και με τον Ίλια Ίβιτς δίπλα του, που ήταν έτσι κι αλλιώς στα Σπάτα, μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

«Ευχομαι να είστε όλοι καλά, περάσαμε όλοι μια δύσκολη περίοδο με τον κορωνοϊό, εύχομαι πάνω απ όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας και το κλαμπ είναι δίπλα σας σε οποίο πρόβλημα παρουσιαστεί», τους είπε αρχικά.

Όσον αφορά το θέμα με τους Βέρντε, Βράνιες και Σιμόες δεν είπε τίποτα περισσότερο από ότι ο Ίβιτς μια μέρα πριν, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν ξανά τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν και τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ αλλά και την ίδια την ομάδα.

Αναφορικά με τις μειώσεις είπε ότι η ομάδα αποφάσισε αυτό που λόγω της οικονομικής συγκυρίας επιτρέπει η FIFA και η UEFA. «Η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και βήμα-βήμα βλέπουμε πώς εξελίσσονται τα πράγματα», τόνισε ο Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ ζήτησε δυνατή προσπάθεια στη συνέχεια των πλέι οφ, ευχήθηκε καλή προπόνηση και αποχώρησε. Στη συνέχεια είχε συνάντηση και με τον Ίλια Ιβιτς για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας και με τον Μηνά Λύσανδρου, αφού υπάρχει και το θέμα των έργων για την επέκταση του προπονητικού κέντρου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο