Θετική εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, πήρε ευρωπαϊκή αδειοδότηση»!

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι έλαβε πλήρη αδειοδότηση (λεγόμενη και ευρωπαϊκή) καθώς εγκρίθηκε και το πλάνο βιωσιμότητας. Οι πράσινοι θα διεκδικήσουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη σεζόν 2021-22 οπότε και εκπνέει η περίοδος της τιμωρίας τους.

Οι απανωτές Αυξήσεις του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνδυασμό με την αισθητή μείωση του χρέους, αλλά και την τήρηση όλων των διακανονισμών που σχετίζονται με οφειλές προηγούμενων χρήσεων, έδωσαν στο τριφύλλι το πράσινο φως από την αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα μπορεί να διεκδικήσει κανονικά ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη σεζόν 2021-22 οπότε και εκπνέει η περίοδος της τιμωρίας του από την UEFA. 

Οπως άλλωστε αναμενόταν, η ΕΠΟ έκανε αποδεκτό και το πλάνο βιωσιμότητας της πράσινης ΠΑΕ με συνέπεια οι πράσινοι να λάβουν φέτος πλήρη πλήρη αδειοδότηση (η λεγόμενη ευρωπαϊκή αδειοδότηση) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο φάκελος κρίθηκε πλήρης σε όλες τις παραμέτρους και πιθανότατα την Παρασκευή θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο