"Συζήτηση με ΑΠΟΕΛ για παραμονή Ζαχίντ μέχρι το φινάλε"

Σε συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για παραμονή του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε της διαδικασίας των πλέι οφ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με την ελληνική ομάδα να κάνει προσπάθεια να κρατήσει τους τρεις δανεικούς που διαθέτει μέχρι τη λήξη της σεζόν.  

Το δημοσίευμα από το sdna.gr

"Ένα ζήτημα που καλούνται να διευθετήσουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι και το τι θα κάνουν με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Η πανδημία άλλαξε όλο το πρόγραμμα των ομάδων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδααποφασίστηκε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί και έτσι τα πλέι οφ αναμένεται να ολοκληρωθούν λίγο πριν το τέλος Ιουλίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι ιθύνοντες των ομάδων και μεταξύ αυτών και του Παναθηναϊκού, καλούνται να βρουν λύση στο ζήτημα που προκύπτει με τους ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου.

Με τους δανεικούς, δηλαδή τους Ζαχίντ, Νάγκι και Ανουάρ, οι πράσινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα και να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε της διαδικασίας των πλέι οφ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Παναθηναϊκό, αλλά το συμβόλαιό τους εκπνέει στις 30/6, οι πράσινοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει κάποια κεντρική θέση από τους αρμόδιους φορείς, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν συζητήσεις με τον κάθε έναν ξεχωριστά".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο