"Ο ΑΠΟΕΛ κάνει (πιο) δύσκολη τη ζωή του Παναθηναϊκού"

Φαίνεται πως ο ΑΠΟΕΛ κάνει πιο δύσκολη τη ζωή του Παναθηναϊκού, αφού οι "γαλαζοκίτρινοι" σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα, δεν επιθυμούν την παραμονή του Ζαχίντ μέχρι τέλος Ιουλίου όταν θα ολοκληρωθεί και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα: 

"Πολλά είναι τα ανοιχτά θέματα στον Παναθηναϊκό και μερικά από αυτά αφορούν το άμεσο μέλλον της ομάδας. Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η «Sportday», πρόβλημα έχει προκύψει με την παραμονή των παικτών που είναι δανεικοί ή μένουν ελεύθεροι.

Η Βαγιαδολίδ δεν είναι θετική για επέκταση του δανεισμού του Ανουάρ ως τις 20 Ιουλίου με τον Τσάβι Ρόκα να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ισπανική ομάδα ενώ ούτε ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να αφήσει μετά το πέρας του Ιουνίου τον Ζαχίντ, με τους «πράσινους» να ζητούν από τον παίκτη να προσπαθήσει να τα βρει με την ομάδα.

Στον κυπριακό σύλλογο θα πρέπει να ενσωματωθεί στις 5 Ιουλίου και ο Αποστολάκης που έχει υπογράψει εδώ και καιρό με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ την πρώτη του μηνός θα φύγει κι ο Βαγιαννίδης για την Ίντερ. Δύσκολα θα μείνει και ο Ινσούα.

Τέλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Λέγκια φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα να αφήσει τον Νατζ για μερικές μέρες παραπάνω αν και ακόμη δεν έχει απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό".

Πηγή: to10.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο