Στις 29 Ιουνίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Για τις 29 Ιουνίου ορίστηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό που όλα δείχνουν πως θα σηματοδοτήσουν και την οριστική απεμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Αθλητικό Όμιλο.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα πως η Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου και μεταξύ άλλων σε αυτή θα γίνουν και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θέσει εκ νέου υποψηφιότητα θα απεμπλακεί οριστικά από την «Μάνα του Λόχου». Σημειώνεται πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 7 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29-06-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Απολογισμός - Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2.Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

4.Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

5.Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 07-07-2020, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους».

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο