Άρνηση Πετρίδη για Ζαχίντ, επιστρέφει Κύπρο ο παίκτης

Έγινε μία τελευταία επαφή με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ για το θέμα Ζαχίντ, όμως όπως αναφέρουν ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παράτασης του δανεισμού του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος των ελληνικών πλέι οφ, έτσι τέλος του μήνα ο Ζαχίντ αποχωρεί από την ομάδα του Δώνη.

Το δημοσίευμα του sdna.gr:

"Όλα δείχνουν πως ο Γκίας Ζαχίντ θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιουνίου όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Παναθηναϊκός είναι τις τελευταίες ημέρες σε συζητήσεις με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν οι τρεις δανεικού του ρόστερ, ο Ζαχίντ ο Νάγκι και ο Ανουάρ. Για τον Νάγκι μετά τον τραυματισμό του πριν το ματς του Σαββάτου, δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχιστούν οι συζητήσεις ενώ και ο Ζαχίντ φαίνεται πως τελικώς θα αποχωρήσει από το τριφύλλι στο τέλος του μήνα.

Οι πράσινοι ήρθαν σε επαφή με τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη, με το στέλεχος των γαλαζοκίτρινων να απαντά πως είναι δύσκολο να παραταθεί ο δανεισμός μέχρι το φινάλε των ελληνικών πλέι οφ καθώς ο Ζαχίντ χρειάζεται να βρίσκεται στην Κύπρο στις αρχές Ιουλίου.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο Νορβηγός χαφ μετά τις 30 Ιουνίου θα πάρει κάποιες μέρες άδεια και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κύπρο είτε για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, είτε για να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα σε περίπτωση ο σύλλογος της Λευκωσίας αποφασίσει κάτι τέτοιο".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο