"Ολοκληρωμένη η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για Χούλτ"

Κλειστό φαίνεται ότι είναι το deal του ΑΠΟΕΛ με τον Χουλτ, αφού όπως γράφουν στην Ελλάδα ο Σουηδός άσος θα παίξει με την ΑΕΚ Αθηνών το τελευταίο του ματς στο ματς με τον Ολυμπιακό και ακολούθως θα αποχαιρετήσει για να έρθει Κύπρο. 

Το δημοσίευμα:

"Ολοκληρωμένη φαίνεται η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Χουλτ κάτι που σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι ο Σουηδός άσος να παίζει με Ολυμπιακό το τελευταίο του ματς με την Α.Ε.Κ.

Το τέλος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Νίκλας Χουλτ ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Προ Covid 19... Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στη διάθεση της Ένωσης παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αναφορές πως άλλαξε το σχέδιο και ίσως να έμενε στην ομάδα.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (και από Κύπρο) ο Χουλτ συμφώνησε ήδη να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ που πιθανότατα θα πάει και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και αυτό αυτόματα σημαίνει πως προτού ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ο Σουηδός θα αποχαιρετίσει την ΑΕΚ.
 
Κοινώς το ματς με τον Ολυμπιακό στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χουλτ, θα είναι πιθανότατα το τελευταίο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Από το gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί σχετικά με την απόφαση της Ένωσης να αναζητήσει ένα αριστερό μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Σουηδού...
 
Η ΑΕΚ λοιπόν αναμένεται να χάσει για το υπόλοιπο της σεζόν και τον Χουλτ (μετά τον Βράνιες) και πιθανότατα και τον Κλωναρίδη". 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο