Με το βλέμμα στο CAS ο ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα η εκδίκαση των προσφυγών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο ακόμη βαθμούς χθες απέναντι στον ΟΦΗ (2-2) και με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα φαίνεται πως η πιο βάσιμη ελπίδα της για να πάρει την δεύτερη θέση είναι η δικαίωση μέσω CAS και η επιστροφή των επτά βαθμών.

Την Δευτέρα θα εκδικαστεί από το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης η προσφυγή του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ολυμπιακού για την περίφημη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Υπενθυμίζεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση επτά βαθμών και με την προσφυγή του σκοπεύει στην επιστροφή των βαθμών αλλά και την απαλλαγή από τη ρετσινιά της καταδικαστικής απόφασης από τα ελληνικά όργανα. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους λένε πως πρέπει να ισχύσει η ποινή του υποβιβασμού που ίσχυε πριν την παρέμβαση της κυβέρνησης.

Οι δύο ΠΑΕ δεν έχουν συγκεκριμένη ενημέρωση για την έκδοση της απόφασης, αν και ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, έχει εκφράσει την πεποίθηση πως μέχρι τις 17 Ιουλίου, πριν δηλαδή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα υπάρχει ετυμηγορία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο