Φετφατζίδης: Τελεσίγραφο 24 ωρών του Άρη στην Αλ Αΐν, αρνητικός ο παίκτης

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε τελεσίγραφο 24 ωρών στην Αλ Αΐν για να τιμήσει την αρχική συμφωνία με την εφάπαξ καταβολή του συνολικού ποσού, εφόσον ασφαλώς επιτευχθεί οριστική συμφωνία της ομάδας με τον Γιάννη Φετφατζίδη

Η Αλ Αΐν υπαναχώρησε της αρχικής συμφωνίας με την ΠΑΕ Άρης με την καταβολή του συνολικού ποσού της μεταγραφής με την υπογραφή των συμβολαίων, παράλληλα όμως προχώρησε σε αλλαγές και στο συμφωνητικό με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Η αλλαγή στάσης της ομάδας από το Άμπου Ντάμπι προφανώς μείωσε στο ελάχιστο τις πιθανότητες πραγματοποίησης του deal, ακόμη μάλιστα και στην περίπτωση που αποφασίσει να τιμήσει την αρχική συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης.

Για την ακρίβεια, η τελευταία έστειλε 24ώρο τελεσίγραφο στο οποίο σημειώνεται ότι θα περιμένει μέχρι αύριο (6/7) να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Αυτό σημαίνει την εφάπαξ καταβολή του συνολικού ποσού.

Η Αλ Αΐν πρότεινε να καταβάλλει άμεσα ένα ποσό μεταξύ 700-750 χιλιάδων ευρώ και τα υπόλοιπα σε τέσσερις ισόποσες δόσεις. Ακόμη όμως και αν προχωρήσει σε νέα αλλαγή τακτικής και καταβάλλει το συνολικό ποσό, θα πρέπει πλέον να «βρει» συμφωνία και με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο έμπειρος επιθετικός ταξίδεψε στα Εμιράτα μετά την προφορική συμφωνία με την Αλ Αΐν. Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα της υπογραφής των συμβολαίων διαπίστωσε διαφοροποιήσεις σε συγκεκριμένους όρους. Πέραν δηλαδή της άρνησης της ΠΑΕ Άρης στην πρόταση της τμηματικής καταβολής των χρημάτων, αρνητική απάντηση έδωσε και ο ίδιος ο αθλητής.

Η προθεσμία του Άρη εκπνέει αύριο (6/7) το μεσημέρι, πλέον όμως το ζήτημα είναι να πειστεί και ο ίδιος ο παίκτης, εφόσον ασφαλώς η Αλ Αΐν επιστρέψει στους όρους της αρχικής συμφωνίας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο