Σημαντικό deal για Ολυμπιακό και Ιγκόρ Σίλβα

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σ' ένα σημαντικό deal πουλώντας τον Ίγκορ Σίλβα με 1.000.000 ευρώ, γνωστός μας από το πέρασμα του στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Στην Κροατία και την Όσιγεκ θα παραμείνει μέχρι το 2023 ο Ιγκόρ Σίλβα με τους Κροάτες να προχωρούν στην απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ.

πήλθε συμφωνία τελικά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Όσιγιεκ και ο Ιγκόρ Σίλβα θα παραμείνει κάτοικος Κροατίας για τρία χρόνια ακόμη καθώς η Όσιγεκ προχώρησε στην απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ. Οι Κροάτες έκαναν πρόταση απόκτησης 500.000 ευρώ στους ερυθρόλευκους αλλά αυτοί ζήτησαν 1 εκατ. ευρώ.

Τελικά η βρέθηκε η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα με τον Ιγκόρ Σίλβα να ανακοινώνεται και επίσημα από την Όσιγεκ και στις δηλώσεις του να κάνει λόγο για μια επιθυμία που έγινε πράξη καθώς ήθελε να παραμείνει στο σύλλογο.

Στην ίδια μάλιστα ανακοίνωση υπάρχουν και δηλώσεις των ανθρώπων της Όσιγιεκ που τονίζουν πως ο Ιγκόρ Σίλβα πρέπει να κάνει όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να πάρει το κροατικό διαβατήριο και να μπορεί να παίξει και στην Εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο