Έρχεται για προετοιμασία στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός;

Ο Παναθηναϊκός στο στάδιο προετοιμασίας του πολύ πιθανόν να έρθει Κύπρο και να δώσει μάλιστα φιλικά παιχνίδια. Αυτό υποστηρίζει η οπαδική ιστοσελίδα των πρασίνων, trifilara.gr. 

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει τυπικά από αύριο την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Πρώτα τεστ κορωνοϊού, μετά εργομετρικά και από Δευτέρα κερασάκι στην τούρτα προπονήσεις…

Το κρισιμότερο εφετινό κομμά. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι παίρνουν θέση βασικού, ποιοι ανατρέπουν τα δεδομένα. Καθώς και το ποιοι πείθουν τον Πογιάτος.

Το μοντάρισμα θα γίνει μέσα από προπονήσεις και φιλικά. Και μετά την πρώτη παρτίδα, με Μάρκο, ΟΦΗ, Λαμία σειρά ενδέχεται σοβαρά να πάρει η Κύπρος. Η άλλη εναλλακτική λύση, καθώς στο «τριφύλλι» δεν καίγονται για ταξίδια…

Οι “πράσινοι” προσανατολίζονται προς το νησί της Αφροδίτης, το οποίο είχαν επισκεφτεί ξανά χρόνια πριν, ώστε να δώσουν δύο ακόμη φιλικές αναμετρήσεις. Εξετάζουν, όμως, και άλλες εναλλακτικές.

Πιθανές ημερομηνίες – καθώς τίποτα δεν έχει φιξαριστεί ακόμη – 3 και 7 Σεπτέμβρη ή 2 και 6 Σεπτέμβρη.

Το Trifilara.gr σας ενημερώνει για τους δυο αντιπάλους που θα βρει επί κυπριακού εδάφους το «τριφύλλι» μόνο εφόσον προκριθεί αυτή η λύση. Η πρώτη πιθανή αντίπαλος είναι η Αλκή και η δεύτερη ομάδα η ΑΕΚ Λάρνακας (πρώην του Ρόκα). Και οι δυο αντίπαλοι θα αποτελέσουν σημαντικά τεστ (εφόσον πάντα προκριθούν οι περιπτώσεις) από τα οποία θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για τον Πογιάτος, όσο και τον Ρόκα, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ακόμη, πάντως, βρισκόμαστε σε επίπεδο συζητήσεων.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο