Ματίγια: «Αισθάνομαι σημαντικός στον Άρη»

 Ο Χαβιέ Ματίγια, μίλησε σε ΜΜΕ της Ισπανίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, τονίζοντας πως αισθάνεται χρήσιμος και σημαντικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Χαβιέ Ματίγια καθώς ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ισπανός άσος παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην estadiodeportivo.com, τονίζοντας πως αισθάνεται αγαπητός και σημαντικός στους «κιτρινόμαυρους».

Μεταξύ άλλων ο άσος του Άρη δήλωσε:

«Στον αθλητισμό, όλα είναι ευτυχία. Πάντα είσαι λίγο φοβισμένος όταν αλλάζεις χώρα, ακόμα περισσότερο για μένα, που ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από την Ισπανία. Όμως προσαρμόστηκα σε μία εξαιρετική καθημερινότητα στην Ελλάδα και την ομάδα.

Πέρασα δύο χρόνια απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο, έπειτα από δύσκολες στιγμές με τραυματισμούς. Και ο Αρης με βοηθούσε κάθε φορά. Μου έκαναν μία προσφορά για νέο συμβόλαιο δύο ετών και ένιωσα πολύ σημαντικός. Είμαι χρήσιμος και αγαπητός εδώ».

«Την Δευτέρα ξεκινάμε με ιατρικές εξετάσεις, τσεκ απ και αν όλα είναι εντάξει θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις. Οι διακοπές ήταν μικρότερες σε διάρκεια από ποτέ και θα ξεκινήσουμε πιο αργά τα παιχνίδια. Να δούμε αν θα καταφέρουμε να ξεφορτωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τον κορωνοϊό και να επιστρέψουμε άμεσα στην κανονικότητα»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο