"Υπάρχουν επαφές, θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό"

O 26χρονος Αργεντινός μέσος, Ιβάν Ρόσι, εκφράζει την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκό παραδεχόμενος τις επαφές με το τριφύλλι.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Λεοναρντο Οχέδα που εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό "Continental" υποστήριξε -με ανάρτηση στο twitter- πως ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με τον Αργεντινό μέσο, Ιβάν Ρόσι, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Το Sport24.gr συνομίλησε με τον 26χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος παραδέχθηκε τις επαφές και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Όπως ξεκαθάρισε είναι σαφής ο στόχος του να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

"Ξέρω ότι έχουν μιλήσει οι εκπρόσωποί μου με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει επαφή με την ομάδα. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον προσωπικά. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να παίξω στην Ελλάδα και σε μια ομάδα γνωστή όπως ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ενδιαφέρον κι από ομάδες της Αργεντινής, αλλά η πρόθεσή μου είναι να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό".

Ο Ιβάν Ρόσι έκανε ιδιαίτερη μνεία στο όνομα του Παναθηναϊκού στην Αργεντινή, αλλά και στον Φακούντο Σάντσες, τον οποίον το τριφύλλι απέκτησε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο