7 εκατομμύρια για Κουλούρη!

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Ευθύμη Κουλούρη και είναι πιθανό να επιστρέψει με επίσημη πρόταση. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής έπαιξε και στα γήπεδα μας για ένα χρόνο με την φανέλα της Ανόρθωσης, δανεικός από τον ΠΑΟΚ και σήμερα αγωνίζεται επίσης με την μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο, έχοντας καλές εμφανίσεις. 

 Σύμφωνα με την A Bola, η Σπόρτινγκ έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για τον πρώην επιθετικό της "κυρίας", επιθυμώντας δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, η απάντηση που πήραν τα «Λιοντάρια» ήταν αρνητική καθώς, όπως υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα, από τη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε στη Σπόρτινγκ ότι συζητάνε μόνο για κανονική μεταγραφή έναντι ενός ποσού 7 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα, τα οποία κρίθηκαν υπερβολικά για τα δεδομένα της Σπόρτινγκ.

Η A Bola προσθέτει πάντως ότι είναι αρκετά πιθανό η Σπόρτινγκ να επιστρέψει καταθέτοντας στον ΠΑΟΚ επίσημη πρόταση που θα περιλαμβάνει δανεισμό του Κουλούρη ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο