«Γνωρίζουμε τις επαφές της ΑΕΚ με τον Αρέγι»

Ο αντιπρόεδρος της Τέμπερλεϊ, Σέρχιο Χιαντούρκο μίλησε για τις επαφές που έχει η ΑΕΚ με τον Αντριάν Αρέγι, τονίζοντας πως για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει πρώτα η Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν να αγοράσει τα δικαιώματά του.

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της Τέμπερλεϊ, της ομάδας στην οποία ανήκει ο Αργεντινός μέσος Αντριάν Αρέγι, επιβεβαίωσε πως γνωρίζει τις επαφές που έχει η πλευρά του παίκτη με την ΑΕΚ μιλώντας στο ραδιόφωνο Nacional Tucuman.

Ο Χιαντούρκο τόνισε πως για να προχωρήσει η μετακίνηση του Αρέγι στην ΑΕΚ θα πρέπει η Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν, όπου αγωνίζεται ο παίκτης ως δανεικός, να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του από την Τέμπερλεϊ τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η πώλησή του στον ελληνικό σύλλογο.

«Ο Αντριάν είναι ποδοσφαιριστής της Τέμπερλεϊ. Η Σαν Μαρτίν έχει οψιόν αγοράς τον Δεκέμβρη και τον προσεχή Ιούνιο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τέμπερλεϊ ως το 2020. Δεν μας εκπλήσσει η πρόταση από την Ευρώπη. Στον σύλλογο δεν έχει φτάσει κάτι ακόμα. Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν πάντως επαφές με την πλευρά του Αντριάν», σχολίασε αρχικά ο Χιαντούρκο και πρόσθεσε:

«Η Τέμπερλεϊ βρίσκεται σε αναμονή γιατί είναι μια ευκαιρία τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον παίκτη. Υπάρχει ένα συμβόλαιο με τη Σαν Μαρτίν. Πρέπει να αποδεσμευτεί και να υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη. Είναι υπαρκτή η πιθανότητα να πάει εκεί. Αυτό θα πρέπει να συζητηθεί με τον ελληνικό σύλλογο».

Διαψεύδει η Σαν Μαρτίν ότι έχει δεχθεί κρούση από την ΑΕΚ

Αντίδραση υπήρξε από την πλευρά της Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν, η οποία αρνείται κατηγορηματικά πως υπήρξε κάποια κρούση από την ΑΕΚ προς τη μεριά της, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει και σε διάψευση συζητήσεων μεταξύ του παίκτη και της Ένωσης. 

Συγκεκριμένα ο Ρικάρντο Σεοάνε, αντιπρόεδρος της Σαν Μαρτίν, ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του βρίσκεται σε επαφές με την ελληνική ομάδα, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει «φήμες» κάτι τέτοιο.

«Με εμάς δεν επικοινώνησε κανείς. Μέχρι να μας καλέσουν και να καθίσουμε να συζητήσουμε, είναι απλά φήμες», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Σαν Μαρτίν.

Από: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο