Καραγκούνης στο ΣΙΓΜΑ: "Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές" (video)

Οι επτά Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 βρίσκονται στο νησί μας, προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλικό αγώνα Φούτσαλ απέναντι σε Κύπριους πρώην διεθνείς και με αφορμή αυτό, η κάμερα του ΣΙΓΜΑ συνάντησε έναν από αυτούς: Τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος μας μίλησε μεταξύ άλλων και για τα συναισθήματα του εκείνης της ιστορικής βραδιάς.

Αναμετρήθηκαν στο παρκέ οι Θρύλοι (pics)

Οι δηλώσεις του Καραγκούνη στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ: 

«Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο νικητής, σημασία έχει που θα γίνει μπροστά σε μαθητές. Θέλουμε να περάσουμε μηνύματα, το fair play και το ευ αγωνίζεσθε να το κάνουν πράξη. Να τα εμπνεύσουμε ότι με την προσπάθεια και την αφοσίωση, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα όπως καταφέραμε και εμείς το 2004. Ότι μπορούμε να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς. 

Το καλοκαίρι του 2004 δεν θα σβήσει από τη μνήμη μας ποτέ, όχι μόνο σε εμάς που ήμασταν εκεί αλλά σε όλο τον κόσμο, στους απανταχού Έλληνες. Είναι κάτι που έχει γραφτεί στην ιστορία, αναπολούμε αυτές τις στιγμές. Κάνουμε τώρα φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Το παιχνίδι με τη Γαλλία ήταν για εμάς ο "τελικός". Μιλάμε για μία Γαλλία που ήταν η προηγούμενη παγκόσμια πρωταθλήτρια και η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Εκεί που πιστέψαμε ότι όλα είναι πιθανά. Στα αποδυτήρια είχε μόνο χαρά, με τους δικούς μας ανθρώπους. Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές.

Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που σηκώσαμε το κύπελλο, αυτό θα μείνει χαραγμένο».

 

Καραγκούνης στο Σίγμα 6/12/2018

 

Ροη ειδησεων
ΕΞΩ
ΕΞΩ
Κλεισιμο