Ουζουνίδης: «Τι να πεις για ποδόσφαιρο;»

Με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λάρισας και με τα συνεχή σφυρίγματα του διαιτητή Ζαχαριάδη τα είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ.

 
Η Ενωση ήθελε μόνο νίκη στο AEL FC Arena αλλά τελικά επέστρεψε στις γκέλες, έπειτα από ένα παιχνίδι που δεν ήταν και το καλύτερο που έχουμε δει... «Πήγαμε πάλι να δεχθούμε μαγικό γκολ στο τέλος. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για ποδόσφαιρο γιατί δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε και συνέχεια σφυρίγματα, φάουλ και φάουλ, δεν μπορούσες να βρεις ρυθμό. Δεν αξίζει να ασχοληθείς, τι να πεις για ποδόσφαιρο, είναι ντροπή να γίνονται ματς σε τέτοια γήπεδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των Κιτρινόμαυρων μετά τη λήξη.

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουζουνίδης είπε τα εξής.

«Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο, αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερο από ότι περιμέναμε. Δεν μπορείς να μιλήσεις για ποιότητα όταν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τη μπάλα λόγω του τερέν. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, υπήρχαν συνεχόμενα σφυρίγματα όμως αυτό που έγινε δεν ήταν ποδόσφαιρο είναι ντροπή να παίζεται μπάλα σε τέτοια γήπεδα. Αν είχε το γήπεδο κι άλλους χίλιους οπαδούς της Λάρισας ενδεχομένως να υπήρχαν κι άλλα σφυρίγματα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο για τακτικές και ποδοσφαιρική ανάλυση για αυτό το ματς.

Δεν αισθάνθηκα τυχερός που δε χάσαμε στο τέλος, όμως νομίζω πως θα μπορούσε η Λάρισα να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση. Οι παίκτες της Λάρισας ξέρανε καλύτερα το γήπεδο από εμάς, εκμεταλλεύονταν καλύτερα τις καταστάσεις και περιμένανε σε σωστό χρόνο τη μπάλα τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η φάση που δεχτήκαμε στο τέλος προήλθε από ένα παιδικό λάθος και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο