"Γιατί να μην φτάσουμε μέχρι το τέλος;"

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για το αποτέλεσμα της κληρωτίδας με τη Ντιναμό Κιέβου και τις πιθανότητες ακόμα και για τελικό στο Europa, την πρόκριση με την Μίλαν αλλά και την πιθανότητα ενίσχυσης!

 
Τη Ντιναμό Κιέβου: Κοιτάξτε εμείς πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και εύκολος δρόμος. Πρέπει να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Να παλέψουμε βήμα βήμα και να φτάσουμε γιατί όχι και μέχρι το τέλος.
 
Την πρόκριση με Μίλαν και την συνέχεια: Πρέπει να σεβαστούμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Υπάρχει αίσθηση πως μπορούμε να πάμε πιο μακριά. Να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο. Ήταν μία ιστορική νίκη και πρόκριση με την Μίλαν.
 
Τις μεταγραφές: Μακάρι. Είναι Χριστούγεννα οπότε είναι εποχή δώρων (σ.σ. γέλια). Μακάρι να έχουμε μία ενίσχυση. Όποιος πηγαίνει ήρεμα, χαλαρά και σιγά πηγαίνει με υγεία μπροστά αλλά και σωστά.
 
Τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον θεσμό: Το κορεό Casa De Papel ήταν κάτι εκπληκτικό. Η δύναμή μας είναι η έδρα μας. Έχουμε μία ευκαιρία να προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο