«Τα βρήκαν ΑΕΚ και Άντερλεχτ για Βράνιες»

Σύμφωνα με τους Βέλγους υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και της Άντερλεχτ για τη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες σε ένα ποσό μεταξύ 3,2 και 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.  

Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ καθώς όπως υποστηρίζει η έγκυρη εφημερίδα Derniere Heure υπάρχει πλέον συμφωνία με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Βόσνιου στόπερ στους «μοβ».

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια σε ένα ποσό μεταξύ 3,2 και 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί μια υπόθεση που παραμένει στην επικαιρότητα εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες.

Άλλωστε, η Άντερλεχτ πίεζε για την απόκτηση του Βράνιες ανεβάζοντας συνεχώς την προσφορά της, από τη στιγμή που η Ένωση είχε καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να πει το «ναι» αν δεν πάρει το ποσό που ζητάει.

Η Derniere Heure μάλιστα προσθέτει πως ο Βράνιες αναμένεται να περάσει άμεσα τις ιατρικές εξετάσεις (ακόμα και μέσα στις επόμενες 24 ώρες) και να δώσει το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας της Άντερλεχτ την ερχόμενη Πέμπτη.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο