Δώνης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, έπρεπε να είμαστε καλύτεροι»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Λαμία (1-0), με τον Γιώργο Δώνη να δηλώνει πως περίμενε την ομάδα του να παίζει καλύτερα μετά τις γιορτές, παρά τους τραυματισμούς και τα προβλήματα, που δεν είναι δικαιολογίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

Για το αν έκανε κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα επειδή αντιμετώπισε ως συνδυασμό τα δύο ματς με τη Λαμία: «Δεν το βλέπω συνδυαστικά, αλλά στέκομαι μόνο στο σημερινό παιχνίδι. Ήμασταν υποτονικοί στο πρώτο μέρος, στις μονομαχίες, στις ενέργειες μας σε όλα. Όλη η ομάδα ήταν υποτονική. Παρόλα αυτά, κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο αλλά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. 

Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, όπως εμείς του Μακέντα, που τη θεωρώ εύκολη φάση. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ζωντανοί, πατάγαμε καλύτερα, αλλά είχαμε μία κακή αντίδραση σε μία μεγάλη μπαλιά και δεχτήκαμε ένα ωραίο γκολ από τον Μπερτόλιο που μας άφησε πίσω στο σκορ. 

Δυστυχώς, μετά κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε για να αποφύγουμε την ήττα. Είμαστε σε μία δύσκολη καμπή, δεν γυρίσαμε καλά από τις γιορτές, τα ξέρετε τα προβλήματα και δεν θα τα επαναλάβω, θέλουμε να ανασυγκροτηθούμε και να παρουσιάσουμε ένα δυνατό γκρουπ και να επανέρθουμε στα γνωστά στάνταρ μας».

Για τις απουσίες που υπάρχουν λόγω της ίωσης και των τραυματισμών: «Αυτό το διάστημα δεν είναι καλό για εμάς. Πολλοί παίκτες έμειναν πίσω σε φυσική κατάσταση με την ίωση, υπάρχουν τραυματίες, αλλά αυτά δεν είναι δικαιολογίες και θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο