Κούγιας: "Φεύγω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (6/2) ότι αποχωρεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο και από την ΑΕΛ. Εξέφρασε την εκτίμηση, επίσης, ότι ο Μίλος Ντέλετιτς έχει υπογράψει στην ΑΕΚ.

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε την Τετάρτη (6/2) στη Λάρισα ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ υποστήριξε ότι φεύγει από την ομάδα και γενικά από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας".

Αναφέρθηκε ακόμα στην περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανανεώσει. Ο Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Σέρβος εξτρέμ έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος και η οικογένειά του του το αρνούνται.

Aπό: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο