«Ο Άρης είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για μένα»

Ο Μιχάι Κόρχουτ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσα της χώρας του και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος στον Άρη. Ο διεθνής Ούγγρος αμυντικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του Γενάρη και έγινε κατευθείαν βασικός στους Κιτρινόμαυρους. Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η συνεργασία ήρθε την κατάλληλη στιγμή για μένα, νιώθω ότι ο Άρης είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για μένα γιατί το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το ισραηλινό. Ο Άρης ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα».

Για το διάστημα των δύο μηνών συνεργασίας του με τον Άρη, είπε: «Νιώθω σαν να είμαι στην ομάδα και στην πόλη μεγαλύτερο διάστημα. Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη, ενώ επιλέξαμε να ζούμε με τη γυναίκα μου σ’ ένα μέρος έξω από την πόλη όπου η ζωή είναι πιο ήρεμη. Νιώθω πολύ ωραία».

Τέλος, σχετικά με τις αγωνιστικές επιδόσεις του αλλά και τη φιλοσοφία του Άρη, απάντησε: «Η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ο προπονητής μου δίνει τη δυνατότητα να παίξω και στην επίθεση, πέρα από τις ευθύνες μου στην άμυνα. Η ομάδα πάει αρκετά καλά. Για έξι παιχνίδι ήμασταν αήττητοι, χάσαμε από τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αλλά είμαστε μέσα στον στόχο μας, να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο