Αυτό είναι το επιπλέον εμπόδιο του Δώνη

Ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Γιώργος Δώνης αντιμετωπίζουν ένα ακόμη «πονοκέφαλο». Δεν είναι λίγα που πρέπει να σκεφτεί στη διακοπή ο 49χρονος τεχνικός.

Την αγωνιστική καθίζηση στην αρχή του 2019, τη διαδέχτηκε η ντροπιαστική περασμένη Κυριακή.

Το κλίμα είναι βαρύ στο «τριφύλλι» και η διακοπή, λόγω εθνικών ομάδων, μόνο καλό μπορεί να κάνει και να αποσυμφορήσει την κατάσταση. Ο Γιώργος Δώνης, έχει τονιστεί πολλές φορές, παρέλαβε τα απομεινάρια του ρόστερ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σε αυτό προσθέστε τον Φεντερίκο Μακέντα, τον Πάνο Αρμενάκα (ακόμη δεν έχει παίξει λεπτό) και τους νεαρούς από την Ακαδημία που είτε προωθήθηκαν, είτε πήραν ρόλο στους «πράσινους». Αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ομάδα Δώνη!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όσο αντοχή, γνώση και διάθεση να έχει ο ίδιος να βοηθήσει στην αναστροφή του κλίματος, βρίσκεται εμπρός του ο μεγάλος εχθρός του αδειάσματος.

Το δυναμικό αυτό είναι χιλιοταλαιπωρημένο. Πέρυσι η στάση πληρωμών δημιούργησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ένα πρόβλημα, το οποίο επηρέασε πολύ.

Παίκτες, για παράδειγμα, όπως ο Ουσμάν Κουλιμπαλί εξέφρασαν την επιθυμία να φύγουν!

Λόγω και της αδυναμίας να κάνει προσθήκες, ο Παναθηναϊκός πορεύτηκε με ρόστερ περυσινό συν τα όσα αναφέρθηκαν.

Το πρωτάθλημα 2017-2018 άρχισε με -2 βαθμούς, λόγω των γεγονότων στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Εξαιτίας της υπόθεσης Βέμερ προέκυψε νέο -6. Αρα αγωνιστικά αφαιρέθηκαν 8 βαθμοί από τα πεπραγμένα των παικτών.

Με τη μη αδειοδότηση να χαρακτηρίζει την προσπάθεια που εκκίνησε φέτος, το -6 φορτώθηκε στο ίδιο δυναμικό ποδοσφαιριστών!

Πλέον μπορεί οι πληρωμές να έχουν αποκατασταθεί, ωστόσο το προηγούμενο είναι κοντά στον χρόνο. Συνοδεύεται δε από αφαιρέσεις, μέχρι στιγμής, 14 βαθμών!

Ενδεχόμενο -6, που μοιάζει μία ποινή πιθανή, θα φέρει το υλικό του Δώνη στο -20 σε 2 χρόνια…

Με απληρωσιές, επεισόδια οπαδών και τον ιδρώτα τους στο γήπεδο να γίνεται σκόνη. Δεν είναι και λίγο!

Πηγή: .sportime.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο