Διαψεύδει ο Βόλος τις φήμες περί συνεργασίας με τον Ηρακλή

Τα σενάρια που θέλουν τον Ηρακλή να εξαγοράζει το ΑΦΜ του Βόλου διέψευσε με ανακοίνωσή της η ομάδα της Μαγνησίας.

Μετά την τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών που επιβλήθηκε στον Ηρακλή σενάρια ήθελαν τον Γηραιό να εξετάζει τη συνεργασία με τον Βόλο, προκειμένου να εξαγοράσει το ΑΦΜ της θεσσαλικής ομάδας, ώστε να είναι αυτός που θα παίξει στη Super League την επόμενη σεζόν.

Τα σενάρια αυτά διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τη διοίκηση του Βόλου, με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:

«Η ομάδα μας, έχει ήδη προβεί συνολικά στην απόκτηση έξι ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Εχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Χουάν Φεράντο, τη στιγμή που την προηγούμενη εβδομάδα είδαν το φως της δημοσιότητας περίεργα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για αλλαγή προπονητή.

Την ερχόμενη Δευτέρα, ο Χουάν Φεράντο αναχωρεί για την Ισπανία, ώστε να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας μας, ενώ σκάουτερς εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, έχει ήδη κλειστεί το αθλητικό κέντρο όπου θα διεξαχθεί η προετοιμασία της ομάδας μας, η οποία και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου.

Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Εάν και εφόσον υπάρξει στο μέλλον κάποια εξέλιξη σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό, αυτό θα το μάθουν ΠΡΩΤΟΙ οι φίλοι και οι μέτοχοι της ομάδας μας από επίσημα χείλη και όχι από ιστοσελίδες και εφημερίδες που το καθένα επιδιώκει να παίξει το δικό του ρόλο».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο