Στο τέλος Αυγούστου έτοιμο το μισό στέγαστρο της Αγιά Σοφιάς

Το πρωί της Τετάρτης έλαβε χώρα στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς η σύσκεψη με την ιταλική εταιρία Cimolai. Μέχρι το τέλος καλοκαιριού αναμένεται να έχει τοποθετηθεί το μισό στέγαστρο της Αγιά Σοφιάς.

Στη σύσκεψη με την Cimolai στην Αγιά Σοφιά πήραν μέρος τόσο η Dimand όσο και η Δικέφαλος, όπου και συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την κατασκευή του στεγάστρου.

Το πρώτο σημαντικό χρονικά σημείο στη διαδικασία της κατασκευής του στεγάστρου οριοθετείται στα τέλη του Αυγούστου, όταν και αναμένεται να έχει τοποθετηθεί το μισό στέγαστρο, σκεπάζοντας το βόρειο πέταλο και τη δυτική πλευρά του γηπέδου.

Όπως είναι γνωστό από χθες, μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και ο σκελετός του γηπέδου, με το γήπεδο να κλείνει περιμετρικά.

Αναφορικά με το στέγαστρο, τη δεδομένη χρονική στιγμή λαμβάνει χώρα η συναρμολόγηση των πύργων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα κενά που έχουν μείνει στις εξέδρες της Αγιά Σοφιάς, για να συμβάλλουν στην τοποθέτηση του στεγάστρου.

Την εβδομάδα που έρχεται, τα πρώτα κομμάτια του στεγάστρου θα αρχίσουν να καταφθάνουν και θα ξεκινήσει έτσι η διαδικασία της συναρμολόγησης τους στον χώρο που έχει στρωθεί μπροστά από το βόρειο πέταλο.

Μάλιστα, από την προσεχή Δευτέρα θα φτάσουν στο εργοτάξιο και οι ειδικοί γερανοί τη Cimolai, οι οποίοι θα σηκώσουν τα κομμάτια αυτά και θα τα τοποθετούν στους προσωρινούς πύργους, πριν από την τελική τοποθέτησή τους στους πυλώνες του γηπέδου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και σήμερα, έτσι και κάθε Τετάρτη, θα υπάρχει σύσκεψη από τους ανθρώπους της Cimolai, όπου και θα γίνεται ακριβής ενημέρωση της πορείας των εργασιών για το στέγαστρο της Αγιά Σοφιάς.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο