Δίνει εκατομμύρια στον Κουρμπέλη του Παναθηναϊκού!

Η τουρκική Τραμπζονσπόρ -που είχε κάνει κίνηση και τον περασμένο Αύγουστο- είναι η ομάδα από το εξωτερικό που έχει προσεγγίσει την πλευρά του Δημήτρη Κουρμπέλη κι έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αναφορικά με το μέλλον του.

Η περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας, προσφέρει 3ετές συμβόλαιο στον 29χρονο μέσο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 900.000 ευρώ, ήτοι 2.7 εκατ. ευρώ στο σύνολο.

Πριν από 9 μήνες είχε προτείνει 600.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και ένα ανάλογο συμβόλαιο στον «Κούρμπε», όμως οι «πράσινοι» με απόφαση των Αλαφούζου-Γιοβάνοβιτς είχαν απορρίψει την πρόταση της ομάδας των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη. Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά, διότι μπορούν να προσεγγίσουν απευθείας τον παίκτη...

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προ ημερών τη δική του πρόταση η οποία περιελάμβανε αύξηση που προσέγγιζε το 30% στις αποδοχές του αρχηγού του. Δηλαδή από τις 500.000 ευρώ «καθαρά», ανέβαινε πια στις 650.000 ευρώ, συν κάποια μπόνους συμμετοχών και στόχων, με μικρό ορίζοντα αλλαγής των οικονομικών δεδομένων.

Όπως επισήμανε από την Πέμπτη (26/5) το SPORT24, η... μπάλα είναι πια στα πόδια του «Κούρμπε», ο οποίος καλείται να πάρει μία απόφαση καριέρας.

Αν δηλαδή θα επιλέξει να...θυσιάσει ένα σημαντικό -είναι η αλήθεια- ποσό για να μείνει στον Παναθηναϊκό και στη σιγουριά του, στον ξεκάθαρο ηγετικό ρόλο του και στο status που έχει χτίσει εδώ και 6,5 χρόνια στο «τριφύλλι», τη συνολική προοπτική που υπάρχει στο πρότζεκτ με ένα συμβόλαιο καριέρας ή αν θα δελεαστεί στην προοπτική να φύγει για πρώτη φορά εκτός συνόρων για να παίξει μαζί με τον επιστήθιο και παιδικό φίλο του Τάσο Μπακασέτα, με ένα πιο υψηλό συμβόλαιο, αλλά και σε μία ομάδα η οποία δεν θα παίξει στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Ουδείς μπορεί να κάνει προβλέψεις ακόμη, παρά μόνο να παραθέσει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο τραπέζι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τραβήξει χρονικά όλο αυτό, καθώς τη Δευτέρα (29/5) επίκειται ένα ραντεβού του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Κουρμπέλη, πιθανότατα παρουσία και του ιδίου, όπου θα υπάρξει η οριστική εξέλιξη.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο