Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Μλαντένοβιτς

Μια ανάσα από το να ντυθεί στα πράσινα είναι ο αριστερός μπακ της Λέγκια Βαρσοβίας, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί.

Πολύ κοντά στο να ντυθεί στα πράσινα είναι ο αριστερός μπακ της Λέγκια Βαρσοβίας, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει πολωνικό δημοσίευμα. 

Όπως τονίζουν από την Πολωνία, η Λέγκια Βαρσοβίας κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. 

Ο Μλαντένοβιτς, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, μένει ελεύθερος και όπως σημειώνεται είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Στο δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Σέρβος μπακ θα έχει απολαβές ύψους 420.000 ευρώ ετησίως. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς  θα αποχώρησει από τη Λέγκια Βαρσοβίας και θα συνεχίσει  στον Παναθηναϊκό. Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του Σέρβου με την Λέηγκι λήγει και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει περιβάλλον και να πάει από την Πολωνία στην Ελλάδα.

Αν και τις τελευταίες μέρες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Μλαντένοβιτς μπορεί να μείνει στη Λέγκια  τα νέα που μας έφτασαν τις τελευταίες ώρες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η αποχώρησή του είναι πολύ πιθανή.

. Σύμφωνα με το WP SportoweFakty, θα ανέρχονται σε 35.000 ευρώ καθαρά το μήνα. Αυτό σημαίνει  420.000 ευρώ ετησίως.

Η Λέγκια έκανε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου στον Σέρβο, ενώ ο σύλλογος της Βαρσοβίας δεν θέλει να περιμένει επ' αόριστον την απόφασή του. Στο σημείο αυτό, όπως φαίνεται, η υπόθεση κλείνει προς το να συνεχίσει ο Μλαντένοβιτς την Ελλάδα. Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα παίξει στα προκριματικά του Champions League».

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο