«Ανέλαβα 18 εκ. ευρώ χρέη, ήμουν ο μ@λ@κ@ς που υπέγραψε»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Αυτοψία» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Ρέμος και μίλησε για την θητεία του ως πρόεδρος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης λέγοντας τα εξής:

«Δεν ήταν καθόλου ωραίο να είσαι πρόεδρος. Πλήρωσα τα λάθη μου μέχρι τελευταίου ευρώ. Όσοι είναι πραγματικά Ηρακλειδείς ξέρουν ποιος είναι ο Αντώνης ο Ρέμος και πώς έβαλε τα στήθη του μπροστά στη χειρότερη στιγμή του Ηρακλή, όταν 2007 υπήρχαν καμένα γραφεία και 18 εκ. χρέη που μας έλεγαν ότι είναι 7. Συν 30 προσφυγές από ποδοσφαιριστές. Επρεπε σε 1,5 μήνα να αποπληρώσουμε και να ρυθμίσουμε τα χρέη με τη ρύθμιση του Ορφανού. Τότε που την είχε βγάλει για τον ΠΑΟΚ και δεν την υπέγραψε ο Ζαγοράκης, ο οποίος μου έλεγε άσε μην την υπογράφεις, ξέρω εγώ… Και είχε δίκιο τελικά, εγώ ήμουν ο μ@λ@κ@ς που την υπέγραψα και πήρα όλο το βάρος πάνω μου.

Με τη ρύθμιση προσωποποιήθηκαν τα χρέη. Μετά οι ωραίοι φίλαθλοι του Ηρακλή, οι οργανωμένοι, άφησαν την ομάδα να καταστραφεί, να διαλυθεί η εταιρία, προσωποποιώντας τα χρέη που δημιουργήθηκαν και από μένα και από πιο πριν. Την διετία δημιουργήθηκαν και από μένα κάποια χρέη, γιατί πλήρωνα για δύο ομάδες. Ανέλαβα 18 εκ. χρέη. Ρυθμίστηκαν, συν όλα τα υπόλοιπα. Όλα τα χρήματα που έδωσα πήγαν εντελώς στράφι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο